Vormgeven op maat

Anne Miek Steenbakkers

nieuws | 1e prijs “tuin van het jaar 2009”

in de categorie kleine tuinen tot 200 m2

De hovenier die de door mij ontworpen tuin heeft voorgedragen voor de Hovenierscompetitie “Tuin van het Jaar 2009” heeft daarmee de 1e prijs voor de categorie kleine tuinen, tot 200 m² gewonnen. In het nieuwste themanummer van “Tuin en Landschap” is het volledige artikel met het juryrapport te lezen (zie: projecten – publicaties).

“Deze tuin is het beste dat mij de laatste jaren is overkomen, ik geniet er dagelijks van!”

Als je als architect dit te horen krijgt over je ontwerp, dan weet je meteen waarom je zoveel energie en tijd in een project hebt gestoken.
Als blijkt dat ditzelfde project tevens de 1e prijs in de wacht gesleept heeft voor “Tuin van het Jaar 2009”, dan ben je je meteen bewust van het belang van een goed ontwerp en van de directievoering tijdens de uitvoering om ervoor te zorgen dat het ook echt zo wordt als de bedoeling is.

Ik wil op deze wijze mijn opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij gesteld hebben en voor het enthousiasme waardoor dit project voor ons allemaal een succesverhaal is geworden. Tevens mijn complimenten aan Weverling (later Allure Tuinen) voor de gedegen aanleg van de tuin en aan constructiebedrijf Wauben voor de realisatie van de Cortenstalen wandbekleding.

zie: projecten | tuinen | tuin den haag [2]

tuin

,