Vormgeven op maat

Anne Miek Steenbakkers

projecten | werken | kantoor zorginstelling

balie

project nieuwe indeling kantoor en ontwerp balie
opdrachtgever psyq – preventie
locatie den haag
realisatie 2007
ontwerp anne miek steenbakkers
foto anne miek steenbakkers

omschrijving
de medewerkers van dit secretariaat wilden door een andere indeling van hun werkplekken bereiken dat er nauwelijks tegen ruggen van collega‚Äôs gekeken werd. door de nieuwe indeling is oogcontact tussen de meeste medewerkers mogelijk, waardoor de onderlinge communicatie verbeterd wordt. tegen de twee meest centraal gelegen bureau’s is een op maat gemaakte afscheiding in de vorm van een balie geplaatst, met schappen voor informatiefolders. hierdoor is het voor bezoekers meteen duidelijk tot wie ze zich kunnen richten om informatie te verkrijgen. kleur en materiaaltoepassingen zijn conform de daar geldende huisstijl.

terug

,